5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Snabblån

Ibland kan det uppstå situationer när du snabbt behöver låna en summa pengar. Det behöver inte betyda att du som konsument är oansvarig eller har slösat, utan ibland uppstår oförutsedda situationer som till exempel att tvättmaskinen plötsligt går sönder. Då kan ett snabblån vara en bra lösning på problemet. Med ett snabblån kan du låna mellan 5000 och 50.000 kronor beroende på din situation och dina behov. Det finns en mängd olika typer av lån på marknaden och det kan kanske kännas lite förvirrande. Därför har vi här tagit fram information om vårt snabblån för att klargöra begreppen.

Låna snabbt och enkelt

För att ta ett snabblån krävs det att du uppfyller en del kriterier. Du måste ha fyllt 25 år, vara folkbokförd på en adress i Sverige och ha en stadig inkomst. Du får heller inte ha några tidigare betalningsanmärkningar, vare sig i UCs eller i Bisnodes register. Uppfyller du kraven behöver du bara fylla i dina personuppgifter i formuläret som finns på vår sida och sedan kommer vi att behandla din ansökan så snabbt som möjligt. Du kan själv välja hur lång återbetalningstid du vill ha, vi erbjuder mellan 6 och 60 månader. När vi har tagit emot din ansökan görs en bedömning och blir ditt snabblån beviljat kan du räkna med att ha pengarna på ditt konto inom 1 - 3 bankdagar. Räntan på ditt lån beräknas på lånebeloppet och den återbetalningstid som du har valt.

Innan du bestämmer dig för att ta ett snabblån är det några saker du bör tänka igenom. Gå igenom din budget och försäkra dig om att du kan betala tillbaka lånet, räntan och andra eventuella avgifter inom den avtalade låneperioden. Ett snabblån är en bra lösning när du behöver låna pengar men tänk på att låna ansvarsfullt och ta inte ett större lån än vad du behöver och har råd att betala tillbaka.

HUR DU ANSÖKER OM ETT LÅN

  1. ANSÖK OM LÅN

    Fyll i nödvändiga personuppgifter på första sidan och tryck sedan på ”ansök om lån”. Gå igenom och fyll i nödvändiga uppgifter och skicka sedan ansökan.

  2. LÅNEBESLUT

    Du kommer att få ett beslut så fort som möjligt, senast inom 24 timmar beroende på när ansökan är gjord och skickad

  3. PENGARNA TILL KONTOT

    Efter ett positivt beslut så kommer vi överföra pengarna till ditt bankkonto inom 1 – 3 bankdagar beroende på vilken bank du har

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC