5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Smslån

Har du råkat ut för en oförutsedd utgift som behöver betalas så snart som möjligt? Då kan Eurolimit hjälpa dig. Vi erbjuder enkla smslån där du får ett lånebeslut inom 24 timmar. När du har fått ditt smslån beviljat har du pengarna på ditt konto inom några bankdagar. Du kan låna mellan 5 000 till 50 000 kronor och Eurolimit har en återbetalningsperiod på 6 till 60 månader. Det enda du behöver göra för att ansöka om ett smslån är att fylla i formuläret på vår startsida och sedan följa de angivna stegen. Så fort våra medarbetare har behandlat ditt ärende får du besked.

Mer än bara ett smslån

Om du någon gång hamnar i en situation där du måste få tillgång till en summa pengar på kort tid kan du vända dig till oss. Det kan finnas många anledningar till varför du skulle behöva ett smslån. Det kan handla om att självrisken på din bilförsäkring måste betalas eller att din tvättmaskin har gått sönder. Oavsett vad det handlar om erbjuder vi smslån som löser ditt ekonomiska problem. Vi döljer inga avgifter utan har tydliga och specificerade räntor som baseras på det lånebeloppet och den återbetalningstiden som du själv har valt. Du får pengarna överfört till ditt bankonto inom en till tre bankdagar, beroende på vilken bank du har. Din första faktura skickas till dig 14 dagar efter beviljad lån.

Det du behöver tänka på innan du ansöker om ett smslån är att det endast kan bli beviljat om du inte har några tidigare betalningsanmärkningar. Vi på Eurolimit anlitar Instantor för att få ett bättre underlag vid kreditbedömningen, detta för att du inte ska ta lån som du inte har råd med. Vi hjälper dig att hitta en lösning som fungerar för dig.

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC