5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Privatlån

Välkommen till oss på Eurolimit.se! Vi erbjuder privatlån mellan 5 000 – 50 000 kronor. Ibland händer oförutsedda saker som att en vitvara går sönder eller att spisen behöver lagas. Då finns vi här för dig. Att ansöka om lån hos oss är enkelt och tar inte lång tid. Från det att du har ansökt om ett lån hos oss tar det max 24 timmar innan du får ditt svar. Blir ditt lån beviljat har du pengarna på ditt bankkonto inom 1-3 bankdagar, beroende på vilken bank du har.

Privatlån mellan 5000 - 50.000

Om du önskar ta ett lån av oss kan du ansöka genom att fylla i formuläret på vår hemsida. Efter att din ansöka är beviljad kommer du att få ta del av lånevillkor, avtal och länk för signering. Med hjälp av signering via Bank-ID godkänner du lånevilkoren. När du har signerat behöver du inte vänta länge på dina pengar. Du har dem på ditt konto inom 1-3 bankdagar. Tiden för att betala tillbaka ditt privatlån är från 6 månader upp till 60 månader. Vill du lösa in ditt lån tidigare är det bara att kontakta vår kundservice. Vår kundtjänst når du snabbast vis telefon alla vardagar 9-15.

Innan du ansöker om ett privatlån är det viktigt att fundera på om du har råd att betala tillbaka lånet. Vi hjälper dig gärna med ett privatlån och för din säkerhet tar vi alltid en kreditupplysning och vi lånar inte ut till personer under 25 år. Vi är måna om våra kunder och vi vill hjälpa till på ett ansvarsfullt sätt.

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC