5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Mikrolån

Har du fått en oförutsedd utgift som behöver betalas så snart som möjligt? Eurolimit kan hjälpa dig med microlån för att du ska klara av betalningen. Inom 24 timmar får du ett lånebeslut som kommer att skickas till dig och därefter överförs pengarna till ditt konto inom en till tre bankdagar. Återbetalningsperioden är sex till sextio månader. Det belopp som kan sökas börjar från 5000 upptill 50 000 kronor. För att genomföra en ansökan, vänligen fyll i formuläret på vår hemsida så kommer våra medarbetare att kontakta dig med svar om din ansökan.

Microlån för privatpersoner

Microlån kan i flera fall bli räddningen för privatpersoner. Om den fasta inkomsten inte räcker till för månadsavgifterna som man har en månad eller om en oförutsedd utgift ställer till det ekonomiskt, så är det viktigt att man snabbt kan låna pengar utan krångligel. Oavsett anledningen till varför du behöver låna pengar så är det viktigt att det finns hjälp att få. Vare sig det gäller att betala tillbaka en skuld snabbt eller om det är en resa som överskrider månades budget så kan ett microlån vara den ideala lösningen. Vi har inga dolda avgifter utan specificerar tydligt i vårt lånebeslut hur stort beloppet kommer att vara som senare ska betalas tillbaka och hur hög räntan är som kommer att användas under belåningen.

Med våra microlån har du möjlighet att välja det belopp som du önskar lån. Vi kan endast bevilja lån om du som låntagare inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare. Samma villkor gäller både när det gäller microlån samt andra lånebelopp. Det är även viktigt att tänka på att inte lånar mer än vad du har råd att betala tillbaka.

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC