5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Låna pengar

Har du fått en oförutsedd utgift som behöver betalas inom kort tid? Vi på Eurolimit kan hjälpa dig att låna pengar för att täcka summan. Ett lånebeslut kommer att skickas till dig inom loppet av 24 timmar och pengarna överförs till ditt bankkonto inom 1-3 bankdagar. Gällande återbetalning kan du själv välja en period från 6 till 60 månader och det belopp som kan ansökas om är mellan 5 000 och 50 000 kronor. För att ansöka, vänligen gå in på vår hemsida och följ de steg som finns angivna i formuläret. Våra medarbetare kommer att kontakta dig så snart som möjligt med besked.

Låna pengar utan säkerhet

För många är inkomsten tillräcklig för de fasta månadskostnaderna men när en oförutsedda utgifter inträffar blir det genast problematiskt. Därför tycker vi att det är viktigt att man kan låna pengar utan krångliga ansökningskrav. Oavsett om varför du behöver få tillgång till en större summa pengar inom kort tid så är det betryggande att veta att det finns hjälpa att få. Ett lån kan även lösa tillfälliga ekonomiska motgångar och du har valfriheten att själv välja hur mycket pengar du vill låna och under hur lång tid återbetalningen ska ske.

När du vill låna pengar så beräknar vi den slutgiltiga summan som senare kommer att återbetalas. Med våra tydliga och specificerade räntor ger vår lånebeslut en klar bild om hur mycket den totala kostnaden blir. Det är viktigt att du har sett över din totala ekonomi, så att du endast ansöker om att låna pengar som du sedan har råd att betala tillbaka, utan att påverka det finansiella negativt. För mer information, vänligen kontakta oss.

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC