5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Låna 5000 kr

Vi på Eurolimit kan erbjuda dig lån på 5000 kr när du behöver. Inom ett dygn får du ett beslut om du har beviljats ett av våra lån. Pengarna sätts därefter in på ditt konto inom 1-3 bankdagar. Beloppet som du kan ansöka om är mellan 5 000 upp till 50 000 kronor, med en återbetalningsperiod på mellan 6 och 60 månader. För att låna 5000 kronor, fyll i formuläret på vår hemsida. Följ de steg som är angivna och när ansökan är klar kommer en av våra medarbetare återkomma med svar.

Låna 5000 kr

Vid ett flertal tillfällen kan oförutsedda utgifter ta över tillvaron, vare sig om det gäller en mindre eller större summa pengar. När detta händer finns vi här för att hjälpa dig. Vi noterar inte anledningen till varför du behöver ett lån, utan vi tycker att det ska vara enkelt att få tillgång till lån, oavsett den bakomliggande orsaken. Ansökan bör därför vara lätt att genomföra. Om du behöver låna 5000 kronor och använda pengarna till obetalda räkningar eller körkortsutbildning så bör inte anledningen till lånet avgöra om du ska beviljas eller inte. Med våra enkla lån löser sig dina ekonomiska problem direkt.

När du skickar in en ansökan för att låna 5000 kronor så specificerar vi tydligt i vårt svar det slutgiltiga beloppet som ska betalas tillbaka och den räntan som kommer att användas.

Med våra lån väljer du själv det belopp du vill ansöka om. Om du vill låna 5000 kronor gäller samma regler som för ett större belopp. Vi kan endast bevilja lån om du inte har tidigare betalningsanmärkningar.

Tänk på att inte låna mer än vad du har råd med. Om du behöver låna 5000 kronor, eller en större summa, så tveka inte att ta kontakt med oss.

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC