5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Låna 20000

Behöver du en större summa pengar för att betala en oförutsedd utgift? Vi på Eurolimit finns för att hjälpa dig. Vi ger dig ett lånebesked inom 24 timmar, när du har tagit emot lånevilkoren samt signerat de, sätts pengarna in på ditt konto inom 1-3 bankdagar. Perioden för återbetalning är mellan 6 och 60 månader och det totala lånebeloppet är mellan 5 000 och 50 000 kronor. Det enda som du behöver göra för att låna 20 000 är att fylla i formuläret som du finner på vår hemsida. Följ de steg som finns och skicka in din ansökan så återkommer våra medarbetare så snart som möjligt med ett besked gällande din ansökan.

Låna 20.000 kr

Oförutsedda utgifter dyker oftast upp oförväntat, när det inte finns tillräckligt med medel för att kunna betala kan det skapa oro. Oberoende av bakomliggande anledningar till varför du behöver ansöka om ett lån så tycker vi att det ska vara enkelt att låna pengar. Om du behöver låna 20 000 för att någon eller några av vitvarorna i hemmet behöver bytas ut så förstår vi att hjälp behöver anlända direkt, utan extra svårigheter gällande ansökan eller utlåning. Alternativt, så kanske du behöver låna 20000 för någonting positivt. Det kanske saknas lite pengar för att kunna åka på en långresa som har planerats sedan länge tillbaka, men andra kostnader har minskat på den buffert som fanns tillgänglig och för att kunna uppfylla drömmen så behövs extra kontanter.

Om du vill låna 20000 så kalkylerar vi den slutgiltiga summan som du senare kommer att betala tillbaka. Vi har tydliga och specificerade räntor som du kommer ta den av när vi har skickat ut lånebeslutet till dig. Det är viktigt att du tidigare har gått igenom din ekonomi och är övertygad om att du kommer att kunna betala tillbaka hela beloppet om du vill låna pengar utan att det påverkar din ekonomi negativt i framtiden. Vänligen kontakta oss för mer information.

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC