5 000
50 000
6 mån
24 mån

* Den första faktura betalningen förfaller den 7.11.2022 om du blir beviljad ett lån idag.

Lånebelopp:
Ränta (inkl. avi- och uppläggningsavgift):
Totalbelopp:
Månatlig betalning:

PERSONUPPGIFTER

Låna 15000

Har du behov av att betala en oförutsedd utgift? Hos oss på Eurolimit kan du få den hjälp du behöver. Med våra lån får du ett beslut inom 24 timmar. Beroende på vilken bank du har, så kommer pengarna att synas på ditt konto inom 1-3 bankdagar efter att lånet har beviljats. Du kan låna mellan 5 000 och 50 000 kronor och återbetalningsperioden är på mellan 6 och 60 månader. För att låna 15000 behöver du endast fylla i formuläret som finns på startsidan och följa de steg som anges. Du kommer att få besked när våra medarbetare har behandlat färdigt din ansökan.

Låna 15.000 kr

Någon gång i livet kan det hända att du snabbt behöver få tillgång till en summa pengar och då finns vi här för att hjälpa dig. Många olika anledningar kan ligga bakom till varför du behöver ett mindre lån. Vi tycker att det är viktigt att det ska vara enkelt att genomföra en ansökan. Vare sig om du behöver låna 15000 kronor för att ha det som en buffert för framtiden eller för att kunna betala räkningar som har förblivit obetalda, så erbjuder vi enkla lån som löser dina ekonomiska problem direkt. Vi döljer inga avgifter eller extra pålägg. Om du gör en ansökan om att låna 15000 kronor specificerar vi tydligt den totala räntan och det slutgiltiga beloppet som sedan ska betalas tillbaka.

Vi erbjuder snabba och trygga lån där du själv väljer hur mycket du vill låna. Ett lån kan dock inte beviljas om du har tidigare betalningsanmärkningar. När du vill låna 15000 kronor är det viktigt att du tänker på att du ska kunna återbetala summan. Låna inte mer än vad du har råd med. Behöver du låna 15000 kronor eller mer så tveka inte att kontakta oss.

Bank ID Bisnode Högsta AAA-kreditbetyg 2017 UC